Teràpia Regressiva

L’objectiu de la teràpia regressiva és facilitar una major comprensió de la nostra essència, més enllà de la personalitat. Es tracta d’un tipus de teràpia de l’ànima, ja que treballa amb les associacions negatives que han quedat gravades al nostre subconscient per records dolorosos d’aquesta vida o altres que en poden estar condicionant, limitant o afectant en el moment actual.

No podem canviar les nostres experiències presents o passades, però sí que podem entendre els sentiments que es van activar amb elles i transformar l’impacte que exerceixen a la nostra vida. La teràpia regressiva és una eina molt poderosa que ens permet entendre el perquè de les nostres relacions, reaccions i emocions, així com comprendre situacions que ens ha tocat viure.

Quan desvetllem el significat profund del que hem viscut i com ens afecta, podem deixar anar el passat a través del perdó i recuperar també tot allò positiu que hem experimentat i après, els nostres recursos, dons i capacitats.

PER A QUÈ SERVEIX?

La teràpia regressiva serveix, pràcticament, per a qualsevol problema que requereixi psicoteràpia: pors, angoixa, bloquejos o limitacions. Ajuda a entendre les dinàmiques que es generen en les relacions afectives i familiars, els patrons de conducta, les reaccions exagerades que es produeixen sense causa aparent, així com els dolors sense causa orgànica.

No cal tenir cap problema o motiu concret per fer teràpia; sempre és una meravellosa eina d’autoconeixement, creixement personal i desenvolupament espiritual.

TÈCNIQUES QUE S’UTILITZEN

La regressió consisteix a guiar una persona mentre es remunta en el temps fins a alguna experiència concreta d’aquesta o d’altres vides —no és necessari creure en la reencarnació perquè la teràpia sigui eficaç, es pot treballar, com es fa amb els somnis o material arquetípic— per reviure-la com si estigués succeint aquí i ara, o, si més no, el més vívidament possible. Per assolir aquest grau de concentració selectiva o hipermnèsia s’utilitzen tècniques de relaxació profunda i visualitzacions. El pacient està sempre conscient i té sempre control sobre si mateix.

METODOLOGÍA

S’apliquen les tècniques del Dr. Brian Weiss i el Método San Miguel de l’Instituto Español de Terapia Regresiva, que consisteixen en visualitzacions i estratègies terapèutiques molt eficaces, a més d’incorporar exercicis inspirats en la teràpia Gestalt i la programació neurolingüística, que permeten un procés complet ràpid i resolutiu.

 

VÍDEO

 


VEURE TESTIMONIS DE PACIENTS

CONTACTA AMB MI PER MÉS INFORMACIÓ