LAURA ROVIRA

Fa molts anys, treballant en un centre d’acupuntura i medicina xinesa, vaig començar a notar que al treure les agulles sentia com es movia l’energia a les mans. Aquest descobriment em va portar a interessar-me pel funcionament de l’energia i a formar-me en sanació i teràpies energètiques. Va ser el principi d’un camí que em va portar a una sèrie de canvis i transformacions vitals profundes, a deixar un treball estable i segur per dedicar-me a les teràpies i a la sanació.

Al prendre la decisió de seguir aquest camí es van començar a produir canvis en la meva quotidianitat, sincronicitats, encontres. La meva vida va fer un gir de 180 graus. En aquest camí d’aprenentatge, vaig arribar per casualitat a una conferència de Cristina San Miguel, directora de l’Instituto Español de Terapia Regresiva, i amb tot el que estava escoltant alguna cosa va ressonar dins meu, en cos, ànima i ment. Una setmana més tard estava fent el primer nivell de formació. La teràpia regressiva li va donar un sentit a la meva existència i vaig escollir dedicar-m’hi en exclusiva. Vaig tenir la sort de poder formar-me i treballar durant anys amb qui ha estat la meva mestra, Cristina San Miguel.

No hi ha paraules per poder expressar tot el que l’exercici d’aquesta teràpia m’ha aportat, l’experiència de les meves pròpies vivències en regressió i de les persones que he atès m’han obert un horitzó de comprensió i coneixement. Com he dit al principi, després del canvi radical que vaig experimentar jo mateixa fa anys, de vegades, en mirar enrere, sento que he tingut dues vides diferents en aquesta mateixa vida. Aleshores em dic: com no he de creure en les vides passades si he tingut més d’una vida en aquesta?

Més endavant, la formació com a terapeuta a l’Escuela Española de Desarrollo Transpersonal, em va portar a recórrer el camí que va de la ment al cor, de la lluita a la pau, del dolor a l’amor i em va proporcionar eines per acompanyar a recórrer aquest mateix procés de creixement personal i plenitud.

FORMACIÓ

Terapeuta especialitzada en teràpia regressiva, teràpia transpersonal i sanació energètica. Formació completa i Màster en Teràpia Regressiva de l’Instituto Español de Terapia Regresiva, mètode San Miguel, segons la línia de Brian Weiss (www.regresiones.com). Formació com a terapeuta experta en desenvolupament transpersonal a la Escuela Española de Desarrollo Transpersonal de José María Doria (www.escuelatranspersonal.com).

Formació en sanació amb quarsos i gemmes (mètode Ataràxia i Nina Llinares). Primer i segon nivell de sanació per arquetips (mètode Colin Bloy, reconegut per la Asociación Española de Sanadores Espirituales), reiki Usui tibetà amb Violetta Curry, tècnica metamòrfica amb Mari Carmen Boira, registres akashics (Akashic Records International amb Laura Lagos).

Formació en teràpia sistèmica i constel·lacions familiars amb el Dr. Vicente Méndez, al centre Marenostrum de Barcelona (www.marenostrumcsf.com)


DIUEN DE MI

CRISTINA SAN MIGUEL
Directora, terapeuta i formadora de l'Instituto Español de Terapia Regresiva (www.regresiones.com)
“Conocí a Laura como paciente y siendo su formadora, en Terapia Regresiva, pero también como terapeuta, habiendo trabajado a mi lado durante años. Lo que realmente cautiva de ella, no es solo su sólida formación y experiencia, ganada a pulso durante años, sino esa mezcla cautivadora de buen humor, empatía, sensibilidad y maravillosa capacidad de "amar" con que sabrá acompañarte con fiel compromiso al infierno más profundo, si hiciera falta, rescatándote con mano firme y profesional, a la vez que te arropa con ese cariño y bondad infinitas. La capacidad "sanadora" de sus manos es un don añadido que complementa perfectamente su trabajo terapéutico.”

 

QUINI ESPINO, llicenciada en Medecina Tradicional Xinesa,  Bioenergètica y Xi kung mental. Dirigeix el centre de teràpies Qinesia a Barcelona (www.qinesia.com)“En un momento especial de la vida de Laura,  además de amiga fui su terapeuta, por lo que me consta que es una mujer preparada, trabajada y potente. Ponerse en sus manos es garantía de ética. Sus sanaciones están bendecidas”

 

LUCIA SARASA, Llicenciada en Pedagogia i Terapeuta de la Escuela Española de Desarrollo Transpersonal en Madrid (www.escuelatranspersonal.com)“He tenido el privilegio de acompañar a Laura como tutora en su proceso formativo como terapeuta transpersonal. Laura es ante todo una mujer con un gran recorrido vital, honesta, auténtica, con profunda intuición, sensibilidad y empatía. Además, ha tenido la valentía de adentrarse en sus propias luces y sombras para conocerse, comprenderse y amarse primero a sí misma y, desde ahí, poder después acompañar a otros a encontrar su propio camino y expadir a su alrededor la Luz que Son...Gran persona humana y gran profesional, lo que la convierte en una terapeuta excepcional.”

 

MARTA SCHRÖDER, Doctora en psicologia, fundadora del Centro Roma de Barcelona (www.centreroma.com)“De Laura iría de la la mano con los ojos cerrados. Confío en su bondad sin egoísmos, en su sabiduría sin juicios y en su intención transparente”

 

CAROLINA VÁZQUEZ, psicòloga i terapeuta Gestalt (www.carolinavazquezpsicologa.es)“La Laura destaca per la seva capacitat d’acollir i treballar amb gran implicació tot tipus de perfils i problemàtiques. Desprèn humanitat i experiència, el que fa d’ella una persona de referència per al treball transpersonal”